Nieuws


Gemeente Beesel feliciteerd kampioenen

Gemeente Beesel feliciteerd kampioenen

13
Okt 2022

Woensdagavond 12 oktober bezocht Wethouder Anouk Huijs H.S.V. De Forel. De Nederlands kampioenen dobbervisser (tot 20 jaar en 20 /25 Jaar) werden gefeliciteerd namens de Gemeente Beesel. Dit werd gevierd met een attentie en een lekker stukje vlaai.

Lees verder

Rabo ClubSupport-actie

Rabo ClubSupport-actie

08
Sep 2022

Beste leden, Vanaf kermismaandag kan er gestemd worden bij de Rabobank. Dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg wederom de Rabo ClubSupport-actie. De stemperiode duurt van 5 tot en met 27 september. Bij de Rabo ClubSupport-actie verdeelt de bank een gedeelte van de winst onder de deelnemende verenigingen en stichtingen uit de regio NoordLimburg. Leden beslissen De leden van de Rabobank bepalen zelf hoe dit bedrag wordt verdeeld, door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Noord-Limburg kan 3 stemmen verdelen (over 3 verschillende clubs). Stemmen verloopt via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Heb je wel een rekening van bij de Rabo, maar ben je nog geen lid, dan kun je je aanmelden als lid. Dat is gratis. Hengelsport vereniging De Forel evenals 38 andere verenigingen en stichtingen uit Beesel-Reuver doen ook weer mee! Denk daarbij onder andere aan het Burgerbos , De Zonnebloem, Reuvers Mannenkoor. Help ons Hoe meer stemmen er op De Forel worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning. Van de bijdrage konden we eerder al nieuwe vijvers realiseren. Jouw stem is geld waard! Heb je zelf géén Rabobank-rekening? Ook dan kun je helpen. Stuur deze nieuwsbrief dan door naar je familie of kennissen die wél een Raborekening hebben en vraag hen om hun stem te geven aan H.S.V. De Forel. Elke stem is geld waard! Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw 3 favoriete clubs, waaronder natuurlijk De Forel. Hengelsport groeten Namens het bestuur Jos Wolters

Lees verder

Hengelsport Vereniging De Forel uit Reuver is 2 Nederlands kampioenen rijker

Hengelsport Vereniging De Forel uit Reuver is 2 Nederlands kampioenen rijker

08
Sep 2022

Reuver, 31-08-2022. Hengelsport Vereniging De Forel uit Reuver is 2 Nederlands kampioenen rijker. In de categorie onder 20 jaar op 27 augustus werd ons lid Stefan Gommans tijdens de Nederlands kampioenschap Dobbervissen aan de Lage vaart in Lelystad Nederlands kampioen. Stefan ving 4835 gram vis. In de categorie 20/25 werd ons lid Dirk Joosten Nederlands kampioen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen dobbervissen op 27 augustus aan de Lage Vaart in Lelystad. Dirk ving 12425 gram. De wedstrijden werden georganiseerd door Sportvisserij Nederland. Jongens, namens bestuur en leden een harte proficiat. Pr. Jos Wolters H.S.V. De Forel Reuver.

Lees verder

Koning vissen Maas

Koning vissen Maas

01
Aug 2022

Koning vissen maas in Reuver 6-13-20-27. Augustus. Loten 8.00 uur vissen 9.00 tot 12.00 uur inschrijfgeld is €10,- Opgeven voor 4 Augustus bij Hay en Nelly Niemans. Hengel lengte maas 10 meter. Tel: 0774743820

Lees verder

De Rabobank ClubSupport!

De Rabobank ClubSupport!

01
Aug 2022

De Rabobank ClubSupport! Ook dit jaar organiseert Rabobank Noord-Limburg wederom de Rabo ClubSupport-actie. De stemperiode duurt van 5 tot en met 27 september. Bij de Rabo ClubSupport-actie verdeelt de bank een gedeelte van de winst onder de deelnemende verenigingen en stichtingen uit de regio Noord- Limburg. De leden van de Rabobank bepalen zelf hoe dit bedrag wordt verdeeld, door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Noord-Limburg kan 3 stemmen verdelen (over 3 verschillende clubs). Stemmen verloopt via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Heb je wel een rekening van bij de Rabo, maar ben je nog geen lid, dan kun je je aanmelden als lid. Dat is gratis. Hengelsport vereniging De Forel evenals een groot aantal andere verenigingen en stichtingen uit Beesel-Reuver doen ook weer mee! Denk daarbij onder andere aan Burgerbos Reuver, De Zonnebloem, Reuvers Mannenkoor. Help ons. Hoe meer stemmen er op H.S.V. De Forel worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning. Van de bijdrage konden we eerder al onze nieuwe vijvers realiseren. Jouw stem is geld waard! Heb je zelf géén Rabobank- rekening? Ook dan kun je helpen. Stuur deze nieuwsbrief dan door naar je familie of kennissen die wél een Raborekening hebben en vraag hen om hun stem te geven aan H.S.V. De Forel. Elke stem is geld waard! Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw 3 favoriete clubs, waaronder natuurlijk De Forel.

Lees verder

Voorronde ONK vijver vissen

Voorronde ONK vijver vissen

27
Jun 2022

Voorronde ONK vijvervissen 25-6-2022 in Reuver succes voor Reuverse leden. In de vroege ochtend verzamelde zich de deelnemers al aan de Roversheide plas te Reuver. Om 8.30 uur werd gestart met de loting waar ieder zijn eigen plaatsnummer kon trekken, om 10.00 uur klonk eindelijk het beginsignaal waar de meeste al op aan het wachten waren. Echter de vissen waren nog niet helemaal wakker want op een enkele vis na werd er sporadisch een visje gevangen. Van onze vereniging viste Dirk Joosten, Johan Crins, Jeroen Heintgens, Peter Curvers en Stefan Gommans mee. Rond het middaguur leek het wel alsof de vissen waren ontwaakt uit hun zomerdutje en zag je geregeld een hengel krom staan. Toch was het over het algemeen een zeer taaie visserij. Ook voor onze leden liep het bij sommige niet zoals het moest maar Jeroen en Stefan konden toch geregeld een vis vangen. Na 5 uurtjes klonk dan het eindsignaal en kon de weegploeg aan de slag, waarna de uitslag kon worden opgemaakt. Winnaar met 31050 gram werd Stefan Gommans en Jeroen netjes 2 e met 28630 gram waarvoor onze felicitaties aan beide mannen. 1. Stefan Gommans 31050 gram 2. Jeroen Heintgens 28630 gram 3. Jos Janssen 24370 gram 4. Daan Kerkhof 18150 gram 5. Jack Rouwhorst 15160 gram Thijs Lüpsen 15160 gram 6. Dirk Joosten 12090 gram 7. Frank Timmermans 11830 gram 8. Ferry Hanno 10050 gram 9. Dieter Breuer 9340 gram 10. Peter Curvers 9230 gram 11. Johan Crins 8960 gram 12. Martijn Muurmans 7950 gram 13. Jan Beuters 6680 gram 14. Jan Wolters 6390 gram 15. Theo Schillings NLW Har Slabbers NLW Guido Slits NA Dean Mostard NA Door na de finale op de berenkuil zijn Stefan Gommans Jeroen Heintgens Jos Janssen Daan Kerkhof Allen gefeliciteerd.

Lees verder

Let op wedstrijd!

Let op wedstrijd!

23
Jun 2022

Let op!! In verband met voorronde ONK vijver vissen. Is de oude vijver (vijver 3) komende zaterdag 25 juni gesloten voor vrije vissers van 6.00 uur t/m 16.00 uur. Op vijver 2 is wel beschikbaar voor vrije vissers.

Lees verder

Een bijdrage van omroep Peel en Maas: Filmpje opening nieuwe vijver

Een bijdrage van omroep Peel en Maas: Filmpje opening nieuwe vijver

31
Mei 2022

Open dit nieuws bericht om de link naar het filmpje van de opening te kunnen bekijken.

Lees verder

Terugblik Opening nieuwe vijvers Rooversheideplas tijdens de Nationale Hengeldag 28 mei

Terugblik Opening nieuwe vijvers Rooversheideplas tijdens de Nationale Hengeldag 28 mei

31
Mei 2022

H.S.V. de Forel kan terug kijken op een geslaagde Nationale Hengeldag. Het weer hielp natuurlijk een handje mee. Er waren 20 koppels ingeschreven voor de Jeugd/senior wendstrijd. De uitslag was als volgt: Nr. 1 met 130 cm werd Carly en maarten Franssen. Nr. 2 met 129 cm werd Finn en Henk Simons. Nr. 3 met 116 cm werd Feline en Coen Franssen. Nr. 4 met 98 cm werd Fay pelsers en Paul Meusen. Nr. 5 met 72 cm werd Jan Vaessen en Ton van Loon. Nr. 6 met 69 cm werd James en Luuk Wolters. Nr. 7 met 58 cm werd Jill Clerx en Marcel Roelofs. Nr. 8 met 54 cm werd Isa en Mike de Wildt. Nr. 9 met 44 cm werd Ndah en paul. Nr. 10 met 44 cm Kyan v/d heuvel en Jeroen Heintjens. De poedelprijs ging naar Max en Paul Huskens. Oud VZ Coen Franssen bediende de microfoon, om ons door de middag heen te leiden. Voor de opening werd Wiel Hoeijmakers in het zonnetje gezet door een afvaardiging van Sport Visserij Limburg, hij kreeg de bronzen speld van verdienste voor al het werk wat hij heeft verzet voor de Vereniging. Jos Muisers kreeg de gouden speld van verdienste uitgereikt door SL. Oud voorzitter Jos is 47 lid waarvan 22 jaar voorzitter en 19 secretaris. Jan Kamman was vertegenwoordigd namens sport Visserij Nederland, hij sprak lovende woorden voor al het werk wat verzet is voor de tot stand komen van dit prachtig vijver complex. Cliënten van PSW zorgde voor zelf gebakken cake, die ze zelf onder de aanwezigen serveerde. Daarna gingen zij ook nog rond met hapjes, die gretig afgenomen werden . De officiële openging door wethouder Marcel Roelofs gebeurde op een ludieke manier, na een boottocht naar het eiland waar een kunstwerk onthuld werd. De tombola met prijzen van de lokale middenstand was een waardige afsluiting van een fantastische dag. Alle helpers hartelijke dank voor alle hulp, zonder jullie was dit niet gelukt. Tot volgend jaar bij de 33 Nationale Hengeldag op zaterdag 27 mei 2023. Hengelsport Groeten Namens het bestuur

Lees verder

Feestelijke opening nieuwe vijvers

Feestelijke opening nieuwe vijvers

26
Mei 2022

Bij deze nodigen wij alle leden uit, om zaterdag 28 mei aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de nieuwe vijvers. 28 mei wordt tevens landelijk de Nationale Hengeldag gevierd. Om 12.30 / 14.00 uur start de Jeugd/senior wedstrijd . Aansluitend de prijsuitreiking. Om 15.00 uur maken wij ons op voor feestelijke opening. De opening zal verricht door Burgemeester Bob Vostermans en Wethouder Marcel Roelofs. Er worden gebruikte hengelsport artikelen aangeboden tegen spotprijzen. Een tombola met vele prijzen gesponsord door de lokale middenstanders ontbreekt niet. Wij zorgen uiteraard voor een natje en droogje met gezellige muziek. Tot zaterdag.

Lees verder

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies